clear
 • WHIS Coach Jackets
 • WHIS Competition
 • WHIS Wireless
 • WHIS Original
 • WHIS Original Duo
 • WHIS Original Multi
 • WHIS Onderdelen
 • Algemene Voorwaarden

  Prijzen
  Alle prijzen genoemd op deze website zijn inclusief 21% BTW.

  Bestellen
  Bij bestellingen via de webwinkel dient de klant het produkt van zijn/haar keuze aan te klikken en d.m.v. de button "bestellen" deze te bevestigen. Hierna vult de klant in hoe hij/zij de zending wilt ontvangen. Daarna klikt de klant op de button bestellen en zal er een nieuw tabblad komen met hierop een invulschermvoor de adresgegevens van de klant. Op dit tabblad staan ook de algemene voorwaarden welke geaccepteerd dienen te worden door de klant. Wanneer hierna op de button "ga verder" geklikt wordt, is de bestelling definitief.

  Gedurende het bestelproces kan de klant d.m.v. de backspace toets of d.m.v. de toets "wijzig" altijd terug gaan in het bestelproces. Bestellingen via de webwinkel worden bevestigd per e-mail naar het door de klant opgegeven e-mail adres. Voor bestellingen via de webwinkel geldt dat de klant het recht heeft om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst in originele staat en verpakking retour te sturen indien het product niet aan zjn/haar verwachting voldoet. Wanneer de klant de bestelling wil ophalen in de showroom, dienen dezelfde stappen als hierboven beschreven staan genomen te worden. De klant vult in bij verzendopties: "afhalen".


  Wanneer wij uw bestelling voor 14:00 uur op een werkdag ontvangen dan wordt deze dezelfde werkdag verstuurd.
  Indien wij de bestelling in het weekend of op een officiële feestdag ontvangen dan wordt de bestelling op de eerste volgende werkdag verstuurd.
   
  Wanneer u speciale wensen heeft omtrent de verzending kunt u dit telefonisch of per e-mail kenbaar maken. 
  Het ophalen van uw bestelling is altijd mogelijk, dit kunt u aangegeven gedurende het bestelproces bij de optie: "bestelling ophalen”. 

  De gebruikelijke tijdsduur van verzending via PostNL is als volgt:
  1-2 dagen*: Nederland en België
  2-4 dagen: Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Luxemburg, Zweden
  4-6 dagen: Bulgarije, Estland, Finland, Ierland, Hongarije, Italië, Letland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje,Tjechië
  6-12 dagen (afhankelijk van douane): Rest van de wereld

  * LET OP in december is de tijd van verzenden een indicatie, door drukte bij PostNL kan de verzendtijd langer zijn dan gebruikelijk.

  Express delivery is mogelijk,  neem contact op met de klantenservice.
  DHL Express kosten:
  Europa 1-2 dagen / 15 euro
  USA 3 dagen / 25 euro
  Australië 5 dagn / 35 euro
   
  Garantiebepalingen
  Op het WHIS apparaat verlenen wij een garantie van 2 jaar geldend vanaf de datum van aankoop.
  Let wel: de garantie geldt alleen voor de WHIS-apparaten en niet voor de accessoires (headsets, microfoons, opladers, etc.) en enkel wanneer het apparaat correct gebruikt is.
   Binnen deze periode zullen eventuele materiaalfouten of fabricagefouten kosteloos door ons verholpen worden, hetzij door reparatie, hetzij door vervanging van onderdelen of omruiling van het gehele apparaat. 
  Deze garantie is van toepassing in elk land waar dit product geleverd wordt door WHIS of een officieel aangestelde vertegenwoordiger van WHIS. Beschadigingen ten gevolge van oneigenlijk gebruik evenals normale gebruiksslijtage en defecten die een verwaarloosbaar effect hebben op de waarde van het apparaat, vallen niet onder garantie.
  De garantie vervalt bij eigen reparatie of door een niet WHIS erkende service afdelingen en/ of door gebruik van niet originele onderdelen.
  Voor het gebruik maken van de garantievoorwaarden dienen ten alle tijden de defecten goederen te samen met uw originele aankoopbewijs op te sturen naar WHIS. Om gebruik te maken van onze service welke buiten de garantie bepalingen vallen, dient u het complete apparaat ter beoordeling op te sturen. Leest u ook de FAQ alvorens u tot een retour zending over gaat.

  Herroepingsrecht
  De klant kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de klant, of een vooraf door de klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of als de klant in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de klant, of een door hem/haar aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. WHIS mag, mits zij de klant hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren. Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de klant, of een door hem/haar aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.

  De volledige Algemene Voorwaarden welke toepasbaar zijn kunt u hieronder lezen of downloaden